Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Δευτέρα (27/9) και βάφτισαν τον γιο τους, στον οποίο έδωσαν το όνομα Αχιλλέας.

Ο chef δεν ήθελε ο γάμος του να δει το φως της δημοσιότητας και γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούσαν να παραπλανήσουν δημοσιογράφους και φωτογράφους με άλλες τοποθεσίες.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της δεξίωσης μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους followers του μέσα από τα instastories του.

Λίγες μέρες μετά τα μυστήρια, ο chef μοιράστηκε φωτογραφικό υλικό με τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας:

«27/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές! »

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει ν’ απασχολεί με την προσωπική του ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήθελε οι φωτογράφοι ν’ απαθανίσουν στιγμές από την ωραιότερη μέρα της ζωής τους γιατί ήθελε ο ίδιος να δείξει τις εικόνες που εκείνος επιθυμούσε, όπως και έγινε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ