Ο Γιώργος Κόρομι μπήκε με καθυστέρηση στο ριάλιτι επιβίωσης και όχι στην πρεμιέρα, καθώς η παραγωγή έκρινε καλύτερο να τον κρατήσει ως έκπληξη.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 22/1 ο Κόρομι μπήκε μαζί με άλλους 2 παίκτες στο Survivor με τις ομάδες να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Πιο αναλυτικά, οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν με χαμόγελο, καθώς χρειάζονται δυνατούς παίκτες που θα τα δίνουν όλα για τη νίκη και θα δυναμώσουν την ομάδα μετά τις πρόσφατες απώλειες με τον Κόρο να δίνει σοβαρές ελπίδες σε μαχητικό επίπεδο.

Σίγουρα είναι αρχή ακόμα να κρίνουμε την παρουσία του Κόρομι στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ο κόσμος έχει μια καλή εικόνα για εκείνον από την πρώτη του κιόλας συμμετοχή στο παιχνίδι.

Η συμμετοχή του Γιώργου Κόρομι σε παιχνίδι αγάπης

Αυτό όμως, που το κοινό δε θυμόταν είναι η πρώτη εμφάνιση του παίκτη στην ελληνική τηλεόραση, καθώς τον είχαμε πρωτοδεί σε εκπομπή γνωριμιών στο Star την οποία παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η αποκάλυψη έγινε την Τετάρτη 25/1 από το Καλό Μεσημεράκι και έτσι είδαμε τον Κόρομι στα 19 εντελώς διαφορετικό από τη σημερινή του εκδοχή να αναζητάει την αγάπη και να περιγράφει, πως είναι για εκείνον η τέλεια γυναίκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ