Η μικρότερη κόρη της Γκρεις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό αλλά και αδελφή του πρίγκιπα Αλβέρτου, πριγκίπισσα Στεφανί, βρέθηκε πρόσφατα στην εναρκτήρια βραδιά του 45ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τσίρκου και ήταν αγνώριστη.

Η 57χρονη πριγκίπισσα, ήταν ευδιάθετη, ωστόσο ήταν αρκετά αλλαγμένη από ό,τι την έχουμε συνηθίσει. Ντυμένη απλά, με ένα ζιβάγκο, τζιν παντελόνι και μπουφάν, φορώντας γυαλιά και τελείως άβαφη, πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό. Αίσθηση προκάλεσε και η αλλαγή στα μαλλιά της, που σε πιο σκούρα καστανή απόχρωση, σε κοντό μήκος και με αφέλειες.

MONACO – JANUARY 19: (NO TABLOIDS, NO VOICI, NO CLOSER) Princess Stephanie of Monaco attends the photocall of the 45th International Circus Festival on January 19, 2023 in Monaco, Monaco. (Photo by Olivier Anrigo/Getty Images)

Πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό είναι μεγάλη υποστηρίκτρια του τσίρκου και παρακολούθησε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο θέαμα όταν ήταν μόλις 9 ετών. Έκτοτε, είναι προστάτιδα του θεσμού, βοηθά επίσης στην επίβλεψη του Φεστιβάλ Τσίρκου και συμμετέχει σε όλα, από την επιλογή των νούμερων μέχρι τη χορογραφία.

Πριγκίπισσα του Μονακό, Getty Images

Πολλοί σχολίασαν την αλλαγή στην εμφάνισή της και κάποια από τα σχόλια έγραφαν ότι έμοιαζε παραμελημένη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ