Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει την απόλυτη χαρα, καθώς ο γιος της, καρπός του έρωτά της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τής χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Η παρουσιάστρια έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητά της και έχει εντάξει ξανά τη γυμναστική στη ζωή της, όπως και την διατροφή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ένα insta story αποκάλυψε ότι έχει χάσει 16 κιλά. Η παρουσιάστρια φροντίζει τη σιλουέτα της, χωρίς να στερείται, αλλά με γνώμονα την υγεία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η Κωνσταντίνα απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον μικρό Βλάσση, όνομα του πεθερού της το οποίο θα δοθεί σον μικρό, ενώ κάνει ό, τι μπορεί για να τον χαροποιεί. Ο μικρός ήρθε στη ζωή στις 3 Ιανουαρίου.

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ», είχε αναφέρει η Κψνσταντίνα Σπυροπούλου στο κοινό, ότν γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ