Ο μικρότερος γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ, πρίγκιπας Λούις γίνεται πέντε ετών τον Απρίλιο.

Πριν από λίγους μήνες, ο πρίγκιπας Λούις είχε ενθουσιάσει τους βασιλικούς θαυμαστές με την εμφάνισή του στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων. Και ενώ ο μικρός πρίγκιπας έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις στους εορτασμούς Trooping the Color και Platinum Jubilee, υπάρχει κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει ακόμα. Και αυτό, είναι η βασιλική του περιοδεία.

Αλλά υπάρχει ένας απολύτως λογικός λόγος για τον οποίο ο Λούις δεν έχει κάνει ακόμη επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό

Το 2020, η πανδημία COVID-19 έκανε τα ταξίδια δύσκολα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τους βασιλικούς να πραγματοποιούν επισκέψεις κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Γούιλιαμ και η Κέιτ πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή τους περιοδεία στο εξωτερικό μετά την πανδημία τον Μάρτιο του 2022, όπου πέρασαν δέκα ημέρες ταξιδεύοντας στην Καραϊβική.

λούις

Για άλλη μια φορά, ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις δεν συνόδευσαν τους γονείς τους στο ταξίδι. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά ήταν στο σχολείο, ενώ ο Λούις πήγαινε νηπιαγωγείο.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει επίσημα τυχόν επισκέψεις στο εξωτερικό για φέτος, επομένως δεν είναι γνωστό αν ο Λούις θα κάνει το ντεμπούτο του στη βασιλική περιοδεία σύντομα.

Αντίθετα, ο Τζόρτζ έκανε την πρώτη του περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 2014, όταν ήταν μόλις οκτώ μηνών. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξίδεψαν με τα μεγαλύτερα παιδιά τους στον Καναδά το 2016. Ο Τζόρτζ και η Σάρλοτ συνόδευσαν επίσης τους γονείς τους σε μια επίσκεψη στη Γερμανία και την Πολωνία το 2017.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ