Η Σάρα Φέργκιουσον και ο πρίγκιπας Άντριου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1986 και χώρισαν δέκα χρόνια αργότερα. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία.

Το ζευγάρι αρχικά ανακοίνωσε τον φιλικό τους χωρισμό το 1992 και τελικά χώρισε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Η ιδιαίτερη σχέση της Σάρα Φέργκιουσον και του πρίγκιπα Άντριου

Γιατί, λοιπόν, οι πρώην σύζυγοι συνεχίζουν να ζουν μαζί στο Royal Lodge στο Ουίνδσορ;

Η Σάρα και ο Άντριου παρέμειναν δεμένοι, κυρίως λόγω των παιδιών τους και γι’αυτό τον λόγο επέλεξαν να ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Τώρα είναι παππούδες δύο εγγονιών που σύντομα θα γίνουν τρία αφού η κόρη τους Ευγενία περιμένει το δεύτερό της παιδάκι.

Σε συνέντευξή της στον ξένο Τύπο, η Σάρα παραδέχτηκε: «Πάντα λέμε ότι είμαστε το πιο ικανοποιημένο χωρισμένο ζευγάρι στον κόσμο. Έχουμε χωρίσει ο ένας με τον άλλον, όχι ο ένας από τον άλλον. Είμαστε γονείς που υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και πιστεύουμε ότι η οικογένεια είναι το παν. Είμαι περήφανη για τη δουλειά που κάναμε μαζί στην ανατροφή των παιδιών μας και στη διατήρηση μιας ισχυρής οικογενειακής σχέσης. Οι λέξεις μας είναι η επικοινωνία, η δέσμευση και η συμπόνια.».

Η Σάρα έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη ζωή της στο Ουίνδσορ. Ο πρίγκιπας Άντριου μετακόμισε εκεί με τα κορίτσια τους μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης το 2004 και η Σάρα μετακόμισε μαζί τους το 2008. Παρά το γεγονός ότι μένει εκεί για πολλά χρόνια, η ίδια δεν το χαρακτηρίζει ως «σπίτι». «Όταν βρίσκομαι στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχω την τύχη να μένω στο Royal Lodge», ανέφερε και συνέχισε: «Δεν θα το έλεγα σπίτι μου γιατί αυτό θα ήταν αλαζονικό».

Το ακίνητο διαθέτει 30 δωμάτια και έχει έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο και εκπληκτικούς εσωτερικούς χώρους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ