Η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο και ο 23χρονος Κύπρος Παπαϊωάννου από το Αυγόρου είναι οι δύο Κύπριοι οι οποίοι αγνοούνται αφού επέβαιναν στο μοιραίο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και εκτροχιάστηκε, παρασύροντας στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Τα ίχνη της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, οδοντίατρου από την Πάφο αναζητεί ο πατέρας του φίλου της νεαρής, ο οποίος από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κρατώντας φωτογραφίες της μιλά στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ζητά πληροφορίες, αναφέροντας ότι η 24χρονη δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής σημεία ζωής και βρίσκεται ανάμεσα στα αγνοούμενα πρόσωπα.

Η 24χρονη Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι, με τον ίδιο να αναφέρει ότι ανασύρονται και ζωντανά άτομα από εκεί. Οι γονείς της νεαρής βρίσκονται καθ’ οδόν για το χώρο της μοιραίας σύγκρουσης. Φίλοι και γνωστοί της 24χρονης αναρτούν φωτογραφίες της και ζητούν πληροφορίες.

Ο 23χρονος Κύπρος Παπαϊώννου από το Αυγόρου δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τους γονείς του να βρίσκονται καθ’ οδόν για το σημείο ώστε να λάβουν επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν από την πρώτη στιγμή η Πρεσβεία της Λευκωσίας στην Αθήνα και το Προξενείο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτό να διακριβωθεί η τύχη των δύο παιδιών.

Την ίδια ώρα, τουλάχιστον άλλοι τρείς Κύπριοι φοιτητές υπέστησαν τραυματισμούς και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ενώ αυτή την ώρα έχουν λάβει εξιτήριο και έχουν επιστρέψει στους τόπους διαμονής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ