Σε διερεύνηση εις βάθος προχωρά η Δικαιοσύνη αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη μετά τα όσα είδαν το φως για το πάρτι, στο οποίο η ίδια παρευρέθηκε -κατόπιν πρόσκλησης- την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, με αποτέλεσμα τον βιασμό της.

Οι Αρχές καλούνται τώρα να ξετυλίξουν όλο το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης, ώστε να εντοπιστούν όσοι εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία, αλλά και τις διοχέτευαν σε αντίστοιχα πάρτι στην πόλη.

Η Ιωάννα Τούνη στο πλαίσιο των αποκαλύψεων, εκμυστηρεύτηκε τον άνθρωπο, ο οποίος διέρρευσε το ροζ βίντεο της (revenge porn) κατανομάζοντας τον. Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media, ενώ η επιχειρηματίας – influencer έχει δεχθεί μήνυση από τον άνθρωπο που “έδειξε” ότι διέρρευσε το βίντεο.

Ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν παρόν σε όλες τις συζητήσεις on air στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την βιντεοσκόπηση της σεξουαλικής πράξης και την διάρρευση του βίντεο. Το γνωστό μοντέλο αρκέστηκε μόνο σε μια φράση μετά την εμφάνιση του δικηγόρου του Μ.Κ., ο οποίος κατέθεσε μήνυση στη σύντροφό του:

Τα πόδια χτυπούν το κεφάλι τώρα. Ακούω ότι ο εντολέας του ότι και θιγμένος από πάνω. Έβλεπε ότι τράβαγαν το βίντεο… Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας αλλά…”

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ