Πολλές είναι οι ανακατατάξεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στα ελλαδικά κανάλια, με τις εκπομπές και τους συντελεστές τους να προχωρούν σε ανακοινώσεις για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Μια τέτοια ανακοίνωση έκανε και μια Κύπρια παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου, που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ελλαδικό κανάλι STAR. Η ίδια συμμετείχε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού ”Breakfast@star”. Μάλιστα, η Κύπρια δημοσιογράφος ήταν και η νικήτρια του Dancing with the Stars, που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι.

Η Τζώρτζια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Όταν τα φώτα σβήνουν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας! Τέσσερα ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το @starchanneltv και την @greenpixelproductions μόλις ολοκληρώθηκαν! Παίρνω μαζί μου όλη την περιουσία μου, από γέλια, χαρά, αγάπη, ώρες και στιγμές ευτυχίας ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με πίστεψαν με εμπιστεύτηκαν και μου έκαναν παρέα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια! Εις το επανιδείν»! 

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ