Ένα σημαντικό επίτευγμα κατάφερε να πετύχει μια Κύπρια χορεύτρια, αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε σειρά του BBC. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια χορού, Michelle Tsiakkas. Η Michelle κατέκτησε πολλές φορές την νίκη σε παγκύπριους διαγωνισμούς στον αθλητικό χορό επί σειρά ετών ενώ βραβεύτηκε από τον ΚΟΑ σε τελετή για τους καλύτερους αθλητές.

Η πρωταθλήτρια τoυ Latin Dance Μισέλ Τσιάκκας ήταν αήττητη στην Κύπρο, κατακτώντας διαδοχικούς εθνικούς τίτλους από το 2001-2011 πριν μετακομίσει στο Λονδίνο και δώσει σε κάποιον άλλον την ευκαιρία να κερδίσει!

Η νεαρή χορεύτρια φαίνεται ότι κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην καριέρα της, καθώς έχει επιλεχθεί να συμμετάσχει στην δημοφιλή σειρά του BBC1 ”Strictly Come Dancing”. Στις πρώτες δηλώσεις της, η Μισέλ είπε: “Το να είμαι επαγγελματίας χορεύτρια στο Strictly Come Dancing ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Είμαι τόσο ευγνώμων που γίνομαι μέλος αυτής της απίστευτης οικογένειας και ανυπομονώ να πατήσω σε αυτή τη μαγική πίστα και να τα δώσω όλα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ