Οι πλαστικές επεμβάσεις δεν παύουν να αποτελούν ένα θέμα «ταμπού» ακόμη και στη σημερινή κοινωνία του 2024, με πολλές γυναίκες να επικρίνονται για την επιλογή τους να προβούν σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που γυναίκες έχουν «πέσει» θύματα bullying εξαιτίας των αισθητικών επεμβάσεων που έκαναν.

Ωστόσο, μεταξύ των celebrities της Ελλάδας που έκαναν πλαστική, υπάρχουν γυναίκες που αποφάσισαν να μην «κρυφτούν» πίσω από το δάχτυλο τους και μίλησαν «ανοιχτά» για τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, σπάζοντας κάθε ταμπού και προκατάληψη.

Ελένη Φουρέιρα

Η βασίλισσα της ελληνικής pop έχει αποδείξει πολλές φορές την τεράστια αυτοπεποίθηση που τη διακατέχει, τόσο με τη σκηνική της παρουσία, όσο και με τη δυναμική προσωπικότητά της. Η Ελένη Φουρέιρα, που έκανε πλαστική επέμβαση, ώστε να «φτιάξει» το στήθος της, το μοιράστηκε δημόσιο από την πρώτη στιγμή. «Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

Έλενα Παπαρίζου

Η αλλαγή της Έλενα Παπαρίζου όταν αποφάσισε να προβεί σε αισθητική επέμβαση για αυξητική στήθους ήταν από τη «γη στον ουρανό». Ποτέ δεν δίστασε να παραδεχτεί την πλαστική επέμβαση, αντιθέτως, μίλησε εκτενέστερα για την απόφασή της και μοιράστηκε προσωπικές σκέψεις και λεπτομέρειες για το σώμα της, που δύσκολα θα αποκάλυπτε μια γυναίκα. «Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω. Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν το έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά στην πορεία πάχυνα. Αν με προσέξεις όμως δεν είμαι λεπτοκαμωμένη. Έχω μεγάλα άκρα, φοράω 40 νούμερο παπούτσι, έχω μεγάλο σβέρκο. Νομίζω ότι είμαι 1,70 από τα 10 μου χρόνια».

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αισθητική επέμβαση που έκανε σε ηλικία μόλις 17 ετών. Η Κατερίνα Καινούργιου, «διόρθωσε» αρχικά τη μύτη και στη συνέχεια το στήθος της και ποτέ δεν προσπάθησε να «κρύψει» τις επιλογές της, παρά το γεγονός ότι μετάνιωσε για το στήθος που είχε βάλει και στη συνέχεια αποφάσισε να το αφαιρέσει…. Άλλωστε, η προσωπικότητα της είναι τέτοια που δύσκολα θα ένιωθε κόμπλεξ για να το παραδεχτεί. «Εγώ, όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ μεγάλο στήθος, και δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Πέρασα δύσκολα. Όσο μεγάλωνα αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα στα 34 δεν θα έβαζα ποτέ στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Μετά πήγα και το αφαίρεσα».

Μαρία Μπακοδήμου

Μέσα από παλαιότερη εκπομπή της η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της και έκανε νήματα. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια γυναίκα που υποστηρίζει πάντα την άποψη της με δυναμισμό και μπόλικη αυτοπεποίθηση, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα της είναι και το χιούμορ, γι’ αυτό και όταν αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, φρόντισε να το διατηρήσει. «Κανένα μποτοξάκι που και που θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα, και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε».

Δούκισσα Νομικού

Στο «μακρινό» 2012 η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει μια εμφάνιση στα Mad Walk που άφησε «εποχή» και δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί. Εμφανίστηκε και περπάτησε στην πασαρέλα με δύο ροζ cupcakes στο στήθος, που στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσουν ψίθυροι και σχόλια για πλαστική επέμβαση. Λίγο αργότερα, δεν δίστασε να το παραδεχτεί και να στηρίξει την επιλογή της. «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ