Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν περιμένουν αυτή την ημέρα, αφού δεν την συμπαθούν.

Μπορεί αυτά τα ζώδια να θεωρούν τον εαυτό τους ρομαντικό, αλλά δεν περιμένουν αυτή την ημέρα για να δείξουν την αγάπη και τον έρωτά τους.

Βέβαια, θα μου πείτε, μέρα που είναι να μην μπούμε λίγο στο mood; Να μπούμε και να παραμπούμε αλλά όχι με τα τρία παρακάτω ζώδια.

Τα ζώδια που δεν συμπαθούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι:

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει μια δική του φιλοσοφία γι’ αυτή την ημέρα. Δεν θα αγοράσει κάτι που θα παχαίνει ή θα μαραθεί μέσα σε λίγες μέρες. Οπότε, μην σκέφτεστε σοκολατίτσες και λουλούδια. Αν είναι να πάρει κάτι, αυτό σίγουρα θα αντέχει στον χρόνο. Ο Παρθένος σίγουρα δεν θα ξοδευτεί για ν΄αγοράσει μια σύνθεση λουλουδιών.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι ευχάριστη οπότε και δεν τη συμπαθεί. Δεν θέλει να πιεστεί για να βρει το τέλειο δώρο, δεν θέλει να σκέφτεται με τις ώρες τι στοιχάκι να γράψει στην κάρτα, οπότε προτιμά να αγνοήσει εντελώς αυτή την ημέρα και να την αντιμετωπίσει σαν μια συνηθισμένη μέρα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ σφυχτός με τα δώρα και ποτέ δεν θα αγοράσει κάτι το οποίο αύριο μπορεί να μην υπάρχει. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, αφού πιστεύει ότι πρόκειται για μια εμπορική μέρα και δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτό.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ