Δίδυμοι

Όλο το αναβάλλετε, παρότι δεν είναι του στιλ σας, κι έτσι τώρα θα το βρείτε μπροστά σας. Ξέρετε σε ποιους τομείς χωλαίνει η σχέση σας και τι πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Εσείς λαχταράτε μία ρομαντική καθημερινότητα κι ο άλλος βρίσκεται σε ένα δικό του σύμπαν, παρότι διαθέτει πολλά συναισθήματα για το πρόσωπό σας. Δεν τα βρίσκετε όμως στη συζήτηση, κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Κάντε το όσο πιο νωρίς γίνεται, γίνετε ειλικρινείς, κι ας πικράνετε ο ένας τον άλλο – μόνο έτσι μπορείτε να αποφύγετε έναν άσχημο χωρισμό.

Ζυγός

Πολλές φορές αισθάνεστε το περιττό πρόσωπο στο δωμάτιο. Παρότι εσείς έχετε φροντίσει σε πολλούς τομείς για την κοινή σας ζωή, επιδιώκοντας πάντα να ζείτε μαζί τις πιο όμορφες εμπειρίες, συχνά αυτό δεν σας αναγνωρίζεται. Ο άλλος είναι σκυμμένος στο λάπτοπ ή σε κάποιο οικογενειακό του πρόβλημα κι εσείς νομίζετε πως σας αγνοεί. Πρέπει άμεσα να σταματήσετε να σκέφτεστε αρνητικά για το πρόσωπό σας. Αν νιώθετε πως σας λείπει η ελευθερία, είναι ένα άλλο ζήτημα. Άλλο να είσαι περιττός κι άλλο φυλακισμένος.

Ιχθύες

Ενώ καμιά φορά αισθάνεστε πως υπολειτουργείτε στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, όταν έρθουν έτσι τα πράγματα και ξεσπάσετε, γίνεται χαμός. Έτσι και τον Μάρτιο, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για ξέσπασμα απέναντι στη σχέση σας, όμως το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μαλώσετε με τον δικό σας άνθρωπο. Ενίοτε, όμως, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, κι αυτό πρέπει να το σκεφτείτε μόνοι σας, με πολλή προσοχή και χωρίς να θολώσετε την κρίση σας με υποθετικές σκέψεις που περιλαμβάνουν μόνο καταστροφικά σενάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ