Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία τοποθετήθηκε για το θέμα που αφορά στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, αφού δεν ήταν σύμφωνος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

«Θα μπορούσαμε και πρέπει οι καλλιτέχνες σε ζητήματα που είναι κοινωνικού ή και πολιτικού χαρακτήρα να πάρουν την απόφαση να στερηθούν μερικούς τηλεθεατές και να δηλώσουν στην κοινωνία τι πρέπει να κάνουν. Όταν μας θαυμάζουν, θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό και να πούμε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε. Δεν επιτρέπεται κάποιος να είναι λαθρεπιβάτης και εμείς να πληρώνουμε το εισιτήριο», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Αιμιλία Υψηλάντη δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο συνάδελφος και το βάζω εντός εισαγωγικών πια το συνάδελφος γιατί ο συνάδελφος που δεν σέβεται το λειτούργημά του, το κοινό του, την εργασία των συναδέλφων του και το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, για εμένα λυπάμαι που το λέω γιατί είναι ταλαντούχος και εξαιρετικά χρήσιμος, θεωρώ ότι δεν ανήκεις στην οικογένεια των ηθοποιών πλέον».

Παράλληλα, η δημοφιλής ηθοποιός συνέχισε τις σκέψεις της για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, λέγοντας: «Καταλαβαίνετε τι είπε ο συνάδελφος; Τι είναι αυτός; Hγέτης κράτους; Από που κι ως που έχει αυτό το δικαίωμα; Έχουν πολλοί άνθρωποι στη δουλειά μας υποφέρει και έχουν περάσει στενάχωρα σε παραστάσεις σεβόμενοι πρώτον το επάγγελμα και τους άλλους. Η τέχνη είναι για όλους; Αυτός ο οποίος δεν σέβεται την επιστήμη σιγά μην είναι το πρόβλημά του η τέχνη. Η επιστήμη προηγείται του θεάτρου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ