Μετά την απώλεια των κιλών, η Adele έκανε μια σπάνια εμφάνιση, διαδικτυακή αυτή τη φορά, για να στείλει το δικό της μήνυμα.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ήταν η επέτειος της πυρκαγιάς στο Grenwell Tower, η οποία σκότωσε 72 άτομα πριν 4 χρόνια.

Στο επετειακό βίντεο, εκτός από τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων, μίλησε μεταξύ άλλων και η τραγουδίστρια, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μείνετε δυνατοί. Είμαστε όλοι μαζί σας».

Τα λόγια της Adele για την επέτειο της πυρκαγιάς στο Grenwell Tower

«Σήμερα σηματοδοτούνται τέσσερα χρόνια από την πυρκαγιά του Πύργου του Grenfell και εξακολουθούν να υπάρχουν τόσες πολλές αναπάντητες ερωτήσεις. Η δίκη διαρκεί ακόμη πολύ, και ακόμα, κανείς δεν έχει πάρει την ευθύνη για τα γεγονότα εκείνης της νύχτας. Και όμως, η Grenfell United βρίσκεται ακόμα έξω, αγωνίζεται ακούραστα για τη δικαιοσύνη και για την αλλαγή που όχι μόνο οι ίδιοι αξίζουν, που αξίζει η κοινότητά τους, που αξίζει ολόκληρη η χώρα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και για αυτό, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Σας ευχαριστώ που αφήσατε τον πόνο σας στην άκρη για όλα αυτά τα χρόνια για να πολεμήσετε τον αγώνα. Δεν μπορώ να φανταστώ το είδος των προσωπικών συνεπειών που έχει σε σας. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτή τη φορά ή μέσα στον επόμενο χρόνο, θα έχετε τις απαντήσεις που θα χρειαστείτε για να μπορέσετε επιτέλους να αναπνέετε μαζί. Σας αγαπώ, θα σας δω σύντομα, μείνετε δυνατοί. Είμαστε όλοι μαζί σας».

Σε αυτό το βίντεο, η 33χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ και πραγματικά εντυπωσιάζει.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ