Η Άμπερ Χερντ έχασε τη δικαστική διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ και παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της, μιλώντας για τα προσβλητικά μηνύματα που λάμβανε στα social media, ενώ αναφέρθηκε και στον ηθοποιό.

«Οι ένορκοι άκουγαν επί τρεις εβδομάδες ότι ήμουν ένα “αναξιόπιστο άτομο”», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή τι κριτικές θέλετε να κάνετε για το τι συνέβη στο σπίτι μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν πιστεύω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά».

Άμπερ Χερντ

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και το βιτριόλι, ακόμα κι αν νομίζεις ότι λέω ψέματα, δεν μπορούσες να με κοιτάξεις στα μάτια και να μου πεις ότι νομίζεις ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση», σημείωσε σε άλλο σημείο η Χερντ.

Η επιτροπή της Βιρτζίνια, επιδίκασε αποζημίωση 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων στον Ντεπ αφού διαπίστωσε ότι η Άμπερ Χερντ τον είχε δυσφημήσει για ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Η Χερντ είπε ότι θα ασκήσει έφεση, ενώ κέρδισε μια από τις ανταγωγές της εναντίον του, επιδικάζοντάς της αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν η δημοσιογράφος του NBC της είπε ότι η επιτροπή νόμιζε ότι έλεγε ψέματα, η Χερντ απάντησε: «Πώς θα μπορούσαν να κάνουν μια κρίση, πώς να μην καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα; Είχαν καθίσει σε εκείνες τις θέσεις και άκουσαν πάνω από τρεις εβδομάδες ασταμάτητα, αμείλικτη μαρτυρία από αμειβόμενους υπαλλήλους». Ακόμα, ανέφερε ότι μπορούσε να καταλάβει γιατί κατέληξαν στην απόφασή τους. «Δεν τους κατηγορώ. Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας ο Τζόνι και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ