Το βράδυ της Πέμπτης, 18 Απριλίου, με ένα γρήγορο σκρολάρισμα στο Instagram, είδαμε αρκετές αναρτήσεις από επώνυμες Κύπριες που θέλησαν να μοιραστούν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τα παιδάκια τους…

Άλλα πιο συγκινητικά, άλλα πιο διασκεδαστικά… Όλα του, όμως, ήταν αξιαγάπητα και μας έκαναν να χαμογελάσουμε. Ας δούμε μαζί, τις γλυκιές αναρτήσεις που έκανα το feed στο Instagram μας πιο όμορφο!

Η Άντρεα Κυριάκου, ανέβασε μια απόλυτα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Μαρίλια, ενώ το μαυρόασπρο χρώμα και τα λόγια που χρησιμοποίησε στη λεζάντα της την έκαναν ακόμη πιο ξεχωριστή!

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μοιράστηκε ένα Instagram story μαζί με τα παιδάκια της, Νικόλα και Αριάδνη, σε μια μοναδική στιγμή με τον παππού τους και πατέρα της Κωνσταντίνας!

Η Άντρη Καραντώνη, μας έδειξε τις μικρές της, Αργυρώ και Στύλια την ώρα που έκαναν δραστηριότητες. Μάλιστα, όπως μπορούμε να διακρίνουμε, ετοίμαζαν τις ζωγραφιές τους για το Πάσχα!

Η Σόφη Χρυσάνθου, όπως είδαμε από το story που ανέβασε, πήγε επίσκεψη στον οδοντίατρο. ωστόσο, η κορούλα της αποφάσισε να “αναλάβει” προσωπικά τη φροντίδα της μαμάς της!

Η Στέφανη Σόλωνος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές με τη μικρή Σελήνα, λίγο πριν πάει για ύπνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ