Θέλετε να δείτε τους 2+1 τρόπους για να απαλλάξετε τον χώρο σας απ΄ την αρνητική ενέργεια και να μαγνητίσετε την ευτυχία;

Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουμε “βαριά” την ενέργεια στον προσωπικό μας χώρο, μετά από μια επίσκεψη κάποιου ατόμου που εκπέμπει αρνητικό vibe. Αυτό συμβαίνει είτε στο σπίτι μας είτε ακόμα και στον χώρο εργασίας μας, μέρη που έχουμε οικειοποιηθεί, αφού περνάμε πολύ χρόνο εκεί.

2+1 τρόποι για να απαλλάξετε τον χώρο σας απ΄ την αρνητική ενέργεια και να μαγνητίσετε την ευτυχία!

  1. Το φασκόμηλο αποτελεί την αρχαιότερη λύση για τα κακά πνεύματα. Μάλιστα, στον μεσαίωνα γινόταν χρήση του για την απολύμανση χωρών που ζούσαν άρρωστοι. Πως να το χρησιμοποιήσετε; Ανάψτε τρία κεριά ρεσώ και στο κέντρο του δωματίου. Σε ένα πήλινο κεσεδάκι βάλτε αρκετά φύλλα φασκόμηλο και ανάψτε ένα σπίρτο για να πάρει φωτιά.

Μετά από ένα λεπτό η φλόγα θα σβήσει μόνη της. Έπειτα, πηγαίνετε στις τέσσερεις γωνιές κάθε δωματίου με το κεσεδάκι ώστε να απλωθεί ο καπνός παντού και σε κάθε γωνία πείτε τρεις φορές τα παρακάτω λόγια: “Διώχνω την αρνητική ενέργεια από το δωμάτιο αυτό. Διώχνω την αρνητική αύρα όλων των ανθρώπων που μπήκαν από το δωμάτιο αυτό. Διώχνω τα αρνητικά συναισθήματα. Προσελκύω θετικά συναισθήματα χαράς, αγάπης, ευδαιμονίας , ευτυχίας μέσα στο δωμάτιο αυτό”. Όταν τελειώσετε, ανοίξτε τα παράθυρα να φύγει ο καπνός , να μπει καθαρός αέρας και να καθαρίσει κ αυτός με τη σειρά του το χώρο.

2.Ένας άλλος τρόπος είναι να ρίξετε μια σταγόνα από καθαρό αιθέριο ρόδου στις τέσσερεις γωνίες του δωματίου.

3.Μπορείτε, επίσης, να “καθαρίσετε” το χώρο, βάζοντας την ενάτη συμφωνία του Μπετόβεν να ακούγεται στο δωμάτιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ