Ο Γιώργος Χρήστου είναι ένας Κύπριος, ο οποίος ήθελε να ζήσει τη ζωή του όπψς είχε ονειρευτεί μικρό.

Με πολύ πάθος και πείσμα και με όπλα στην “φαρέτρα” του, την καλοσύνη, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την συνεισφορά και την ανάγκη για περιπέτεια έφυγε από την Κύπρο και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Μέσα από το προφίλ του άλλωστε μπορείς να απολαύσεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Ασχολείται επαγγελματικά με τα social media και το digital marketing αλλά το πάθος τους για τις περιπλανήσεις στον κόσμο είναι αυτό που τον κερδίζει στο τέλος. Ένα καλό παιδί, χωρίς μοχθηρότητα και με μέλημά του πάντα να βοηθά με χαμόγελο. Εκτός, από τα ταξίδια, ο ίδιος ασχολείται και με την μουσική παραγωγή ενώ μέσα από αυτή προχώρησε και σε μια συγκινητική πράξη αγάπης.

Ένα όνειρο πολλών για εσένα έγινε πραγματικότητα αφού είσαι ένας travel blogger με μεγάλη επιτυχία. Πώς ξεκίνησαν όλα και πως πήρες την απόφαση να φύγεις από την Κύπρο;

Έφυγα από την Κύπρο πριν 6-7 χρόνια συγκεκριμένα και αυτό που ήθελα να καταφέρω ήταν να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να αποκτήσω νέες εμπειρίες και να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Η ζωή της Κύπρου με ώθησε στο να φύγω μιας και είμαι ένας άνθρωπος που δημιουργώ δικά μου projects, δικά μου πράγματα και στην Κύπρο η αγορά είναι σχετικά μικρή για να ανοιχτείς επαγγελματικά, είναι μια καλή βάση φυσικά μιας και από εκεί ξεκίνησα αλλά αν θέλεις να δυναμώσεις είναι σχετικά μικρή.

Τί είναι αυτό που σε ωθεί να ταξιδεύεις συνέχεια;

Είναι η ανακάλυψη του άγνωστου και το να βγαίνω κάθε φορά έξω από το comfort zone μου και να ανακαλύπτω τα μυστικά, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της εκάστοτε χώρας.

Σε ποια χώρα έχεις κάνει το πιο ωραίο ταξίδι;

Θεωρώ ότι όλες οι χώρες έχουν κάτι να σου δώσουν, όλες έχουν τα αρνητικά τους και τα θετικά τους. Το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει και θα φανώ γραφικός που το λέω αλλά είναι η αλήθεια και θα το ξανα έκανα είναι το Παρίσι. Για μένα είναι η πιο όμορφη πόλη του πλανήτη, συνδυάζει την αρχιτεκτονική, την τέχνη, την υψηλή γαστρονομία σε μια πόλη πραγματικά αξιοθαύμαστη για οποίον την επισκέπτεται.

Έχεις πολύ μεγάλο ταλέντο στις φωτογραφίες. Ποια είναι η πιο ωραία που έχεις τραβήξει αλλά και αν μπορείς να μοιραστείς μαζί μας μια ιστορία από ένα…. κλικ σου!

Η πιο ωραία φωτογραφία που έχω βγάλει ήταν και πάλι στο Παρίσι στον πύργο του Άιφελ , αλλά αν θέλεις να σου πω μια ιστορία φωτογραφιας που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν μια φωτογραφία που έχω πριν πολλά χρόνια από την Συρία πριν τον πόλεμο και την καταστροφή της. Είχα πάει εκεί όταν ήμουν πιο μικρός για ένα διάστημα και είχα στεναχωρεθεί με όλο αυτό τον κόσμο που σκοτώθηκε και τα μικρά παιδιά από τον πόλεμο. Αυτό που θυμάμαι είναι ευγενικούς ανθρώπους με φιλότιμο, πράγμα που στην σημερινή εποχή λείπει.

Ήρθε η ώρα για συμβουλές και tips που τόσο θέλουμε να ακούσουμε!

Συμβουλές μου για ταξιδιώτες:

  • Σωστή προετοιμασία: Αν θα πάνε σε δύσκολες χώρες να συμβουλεύτουν έναν ταξιδιωτικό πράκτορα που έχει την εμπειρία να τους καθοδηγήσει. Όταν ταξιδεύουν να προτιμούν να πηγαίνουν σε φάση tour.
  • Όταν πηγαίνουν κάπου να μην το κάνουν βιαστικά, η κάθε πόλη και χώρα χρειάζεται διαφορετικό χρόνο .
  • Να χρησιμοποιούν εφαρμογές που θα παίρνουν reviews από άλλους ταξιδιώτες που η ζωή τους είναι το να ταξιδεύουν.
  • Τελευταίο όσοι δεν είναι φωτογράφοι να προμηθευτουν μια καλή φωτογραφική μαζί τους και να μάθουν λίγα βασικά πράγματα. Η χαρά του να μοιράζεσαι όμορφο υλικό με φίλους είναι ανεκτίμητη – να προτιμούν αντί να αγοράζουν ακριβά πράγματα (ρούχα, κοσμήματα κλπ) να φυλάνε τα χρήματα τους για ταξίδια.

Έχεις κρατήσει επαφές από τα ταξίδια σου; Φιλίες ή και… έρωτες;

Προσωπικά στο εξωτερικό έχω φίλους παντού, όπου πηγαίνω πάντα κρατώ επαφή με όλους μεσω instagram. Είμαι γενικά εξωστρεφής οπότε δεν μου είναι πολύ δύσκολο. Τώρα για έρωτες φυσικά κι υπάρχουν άλλα όπως είπα και πριν για να καταλάβεις καλά μια πόλη ή χώρα δεν πρέπει να πας βιαστικά αλλά να έχεις χρόνο να γνωρίσεις και κόσμο.

Γνωρίζω ότι εκτός από τα ταξίδια, είσαι ένας πολύ καλός “ταξιδιώτης” στον κόσμο του digital marketing. Ένας ονειροπόλος ταξιδιώτης με ένας επαγγελματία της τεχνολογίας. Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου και ποες είναι οι συνεργασίς που ξεχωρίζεις;

Ασχολούμαι με τα social media και με το digital marketing συγκεκριμένα από το μακρινό 2006 όταν δεν ήταν κάτι εμπορικό. Ήμουν πολύ μικρός τότε και έβλεπα μια μεγάλη προοπτική για τις επιχειρήσεις, θυμάμαι το έκανα από hobby, έκανα διαχείριση μικρά καφέ και επιχειρήσεις από τότε. Όταν μιλούσα για αυτά ότι θα κυριαρχήσουν τότε δεν έδινε κανένας σημασία, σήμερα είναι από τα πιο βασικά. Σχετικά με συνεργασίες που έχω, έχω πελάτες όχι μόνο στην Κύπρο και την Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, ανάμεσα τους η Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία και Μεξικό. Στην Αμερική είμαι αρκετά τυχερός που συνεργάζομαι με τον manager της Sony music Addisa Raptile και είναι πλέον οικογένεια για μένα. Στην Ελλάδα έχω συνεργασίες εκτός από εταιρίες και με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστες, μοντέλα, ηθοποιούς και προσπαθώ να τους κατευθύνω στο πως να γίνουν πιο ελκυστικοί στις εταιρίες και πως να δυναμώσουν ώστε να κάνουν επιτυχία στον τομέα τους.

“Πολυεργαλείο – Γιώργος Χρήστου” αφού ασχολείσαι και με την παραγωγή μουσικής.

Ασχολούμαι και ως παραγωγός μουσικής όταν βρίσκω χρόνο, είναι κάτι που και πάλι ασχολούμαι πολλά χρόνια μίας και ήμουν deejay στο παρελθόν πριν αρκετά χρόνια και ήθελα πάντα να γράψω τις δικές μου μουσικές οι οποίες και αυτές ήταν λίγο ψιλόαγνωστες στο κοινό. Έχουμε κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα κομμάτι με τον Djkevingr και τον Greg Ignatovich της “lost on you” . Σκοπός της “lost on you” είναι να κτίσει σχολεία στην Sierra Leonne σε παιδιά που δεν ήταν τόσο τυχεροί να έχουν σχολείο και τα τυχερά που είχαμε εμείς σαν παιδιά.

Η πανδημία πως σε επηρέασε στα ταξίδια σου αλλά και στις ενασχολήσεις σου;

Η πανδημία με έχει δυσκολέψει αρκετά και στο να ταξιδέψω, (πρόσφατα πήγα στην Κωνσταντινούπολη μετά από 1μιση χρόνο αποχής) αλλά με έχει δυσκολέψει και στις δουλειές μου. Κόσμος δυσκολεύεται να επενδύσει μεγάλους όγκους χρημάτων για τις επιχειρήσεις και τις δουλειές του, αλλά έχουν καταλάβει και οι ίδιοι ότι χωρίς επένδυση τίποτε δεν αλλάζει. Πιστεύω ότι σύντομα θα αλλάξει όλο αυτό και εύχομαι οι κυβερνήσεις να σταθούν δίπλα σε όσους πραγματικά τους έχουν ανάγκη. Δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους στον δρόμο και κανένας να μην κάνει τίποτα.

Τέλος, που θα έλεγες Hello και που Goodbye στο χρόνο που ήρθες

Λέω HELLO! σε νέες προκλήσεις, σε θετικούς ανθρώπους, στην ευγένεια και την καλοσύνη. Επίσης πάντα λέω HELLO όταν γνωρίζω αγωνιστές και άτομα που ξεκινάνε από το 0 σαν και μένα και έχουν ένα όραμα να φτάσουν κάπου. Goodbye λέω στο παρελθόν, στην αρνητικότητα και τις δικαιολογίες. Όλα εμείς τα ορίζουμε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ