Bride to be?

“Δεν θα ήθελα να δείχνω κάποια άλλη, αλλά να είμαι πιο λαμπερή…”: Σίγουρα αυτό είναι το πιο συχνό πράγμα που μου ζητάνε οι νυφούλες στην πρόβα του μακιγιάζ.

Ουσιαστικά, εννοούν ότι θέλουν να δείχνουν εντυπωσιακές, χωρίς όμως να έχουν υπερβολικό μακιγιάζ επάνω στο πρόσωπο τους. Αγαπημένες μου… σας καταλαβαίνω απόλυτα.

Παρόλα αυτά… το υπερβολικό, είναι διαφορετικό για κάθε γυναίκα, αλλά και περίπτωση. Σίγουρα παίζουν ρόλο, τα χαρακτηριστικά, αλλά και το πως έχεις συνηθίσει να βάφεσαι στην καθημερινή σου ζωή. Για παράδειγμα, το υπερβολικό μακιγιάζ μπορεί για κάποιες γυναίκες να είναι απλά το foundation και το lipstick, ενώ σε άλλες το arabic makeup look.

Γι’ αυτό και εγώ, όταν αρχίζουμε πάντα την πρόβα με την μέλλουσα νυφούλα, την ρωτάω για να μάθω τι μακιγιάζ έχει συνηθίσει να κάνει σε διάφορες περιστάσεις. Τι επιλέγει για καθημερινό και τι για βραδινό;

Κάποια ερωτήματα που πρέπει να έχεις σίγουρα την απάντηση από πριν είναι…

Εάν σου αρέσει το eyeliner, εάν είναι lipstick ή lipgloss girl;

Σου αρέσει σε καθημερινή βάση να φτιάχνεις τα φρύδια σου;

Ποιο θεωρείς το πιο ελκυστικό μέρος του προσώπου σου;

Εάν έχεις τις απαντήσεις… είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο για να αρχίσουμε!

Όταν έχω τις εν λόγω απαντήσεις, κάνω μια μελέτη και συστήνω στην πελάτισσα μου κάποιες επιλογές, τις οποίες δοκιμάζουμε. Το μακιγιάζ του γάμου, είναι κάτι που πρέπει να σας ταιριάζει, όπως και το νυφικό που θα διαλέξετε, γι’ αυτό και δεν θα κάνουμε πειραματισμούς.

Εάν αγαπάτε το χρώμα των ματιών σας και θέλετε να τα κάνουμε να φαίνονται ακόμη πιο λαμπερά, θα διαλέξουμε και ένα “χρώμα” σκιών που θα το ενισχύει. Πέραν από αυτό, θα διαλέξουμε μια βλεφαρίδα… ολόκληρη ή τουφάκια στο σχήμα των ματιών σας και θα τα κάνουμε να “μαγνητίζουν” τον αγαπημένο σας.

Εάν αγαπάτε περισσότερο τα χείλη σας, θα προσθέσουμε λίγο χρώμα. Σε περίπτωση που θέλουμε να τα κάνουμε πιο μεγάλα και juicy, θα δουλέψουμε με την τεχνική του περιγράμματος, για να τους δώσουμε περισσότερο όγκο, χωρίς όμως να φαίνονται υπερβολικά.

Μπορούμε να τα έχουμε και τα δυο, αλλά θα ήταν πιο ελκυστικό να υπάρχει ισορροπία… δηλαδή ή light τα μάτια και έντονα τα χείλη, ή light τα χείλη και έντονα τα μάτια. Πράγμα το οποίο σας συμβουλεύω και εγώ!

Το πιο σημαντικό όμως;

Φροντίστε το δέρμα σας, ώστε να δείχνει flawless! Πριν ξεκινήσουμε την πρόβα, σας συστήνω να κάνετε κάποιες θεραπείες δέρματος, καθαρισμό, μάσκες, peelings κ.τ.λ. γιατί όλα ξεκινάμε από την προετοιμασία του δέρματος. Άλλωστε, εάν δεν είναι φρέσκο το δέρμα, το μακιγιάζ δεν θα μπορεί να “κάτσει” ωραία!

Οπόταν… let it Glow!

Εγώ επειδή είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και να σας κάνω να λάμψετε την ξεχωριστή σας μέρα… σας προτείνω κάποια μακιγιάζ, τα οποία θεωρώ ιδανικά!

Δείτε τι επέλεξα να κάνω στα μοντέλα σε νυφική φωτογράφιση και πάρε ιδέες!

Πως σας φαίνονται;

Credits:

Wedding dresses: @complicestalotheodorou

Photography: @olesia_ghohabi @olesia_ghohabi.photo

Videography: @milestonefilmscy

MUA: @ilonag_makeup

Hair Style: @sofiamavrodonti

Models: @georgiadoy_theoni @ioannayiannakou

Jewellery: @gpluscollections

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ