Δεν υπάρχει κάτι που να μου δίνει πιο πολύ “στυλιστική ζωή” από το mix and match υφασμάτων και υφών!

Ένα απλό και καθημερινό look χωρίς μεν πολλά-πολλά από άποψη δημιουργικότητας όμως και διόλου – θα έλεγα – βαρετό. Το φορούσα όταν βρισκόμουν τις προάλλες στο ξενοδοχείο Parklane και ετοιμαζόμουν για πρωινό by the pool.

Θα το έβαζα βέβαια και για απογευματινό καφεδάκι ή early drink και άνετα (πολύ άνετα), θα πήγαινα και σε meeting για δουλειά! Βέβαια δε λέω, στο επάγγελμα μου όλα (σχεδόν) επιτρέπονται, όμως μη πτοείσαι.. αν έχεις να πας γραφείο και θες κάτι αντίστοιχο, αφαίρεσε το καπέλο μόνο και ξε-γύρισε το σορτσάκι μια φορά (ήταν κανονικά βερμούδα πάνω από το γόνατο) και αμέσως “σοβάρεψε”.

Η υφή του σιφόν πουκαμίσου με το delicate σουτιέν και τα kitten heels προσδίδουν νότες σικ στο sporty συνδυασμό του καπέλου με το σορτσάκι φόρμα. Αν πάλι πιστεύεις πώς η φόρμα είναι too casual (ή τη βαρέθηκες), αντικατέστησε με μια tailored βερμούδα με pleats και είσαι έτοιμη! Η παιχνιδιάρικη beaded τσάντα σε neon πράσινο, θα έλεγα πώς ταιριάζει σε όλα τα dresscodes και είναι το definition του Hello! Summer.

Τι σου λέει?

Until the next time!

A. x

 

Credits

Πουκάμισο, σορτς και τσάντα από Flashback Boutique (www.flashbackcy.com)

Παπούτσια από Christian Louboutin

Καπέλο από Jacquemus

Photography Georgios Motitis

Ευχαριστώ θερμά το ξενοδοχείο Parklane Hotel & Resort για τη θερμή φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ