Κάθομαι στον καναπέ μου και απολαμβάνω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μετά από ένα ολοήμερο γύρισμα για το καινούριο μας βίντεο! Πόσο πολύ ανυπομονώ να σου δείξω!

Αν για κάποιο λόγο το πρώτο σου ξέφυγε, σου το αφήνω πάλι εδώ:

H Άντρια Αλετράρη με special guest την Φουρέιρα επισκέπτεται τους natargeorgiou

Μη το πεις πουθενά, αλλά θα σου κάνω ένα spoiler! Στο upcoming video δεις κάποια styling tips βασισμένα στη λογική του 9-9! Παρόλο που προσωπικά είναι το mentality μου all year round, τώρα πια με όλα αυτά που ζούμε και το curfew με τα τελευταία μέτρα, μιλάμε πιο κυριολεκτικά από ποτέ. Το ηθικό όμως δε πέφτει… και παρόλο που δε μπορείς να βγεις το βράδυ, θα σου δείξω πώς να βάλεις τα αγαπημένα σου κομμάτια (ναι αυτά που προόριζες για το βραδινό ποτό) σε πρωινά look και να μπορείς να είσαι ‘έτοιμη΄ όλες τις ώρες.. σκέψου φτερά, δικτυωτά καλσόν και patent leather! Ανυπομονώ.

Για σήμερα, το καρώ παντελόνι – ένα από τα κομμάτια που θεωρώ wardrobe staples! Για να σου δώσω άλλο ένα reference, τη προηγούμενη εβδομάδα μιλήσαμε για prints on prints.. και το καρώ ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής! Check it out!

 

Όσον αφορά το fit, δες το να είναι όσο πιο loose και oversized, είναι cooler! Εάν έχει και πιέτες, ακόμη καλύτερα!

Πάει τέλεια με loafers, sneakers, μπότες, mules και ψηλοτάκουνα. Βασικά με όλα! Αν δεν έχεις ήδη ένα, βάλε το στη λίστα, θα σε βγάλει πάμπολλες φορές από το ‘δεν έχω τίποτα να βάλω μόνιμο πρόβλημα!

Είναι τόσο versatile, που όσο θα πειραματίζεσαι με τους συνδυασμούς σου θα φαίνεται σαν καινούριο piece.

Α. x

 

CREDITS

Ρούχα και τσάντες από Marella

Photography: Georgios Motitis

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Ciao Stelio για τη θερμή φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ