Ciao it’s me again 🙂 

Πες με paradox αλλά είμαι από τις γυναίκες που τους αρέσει το head-to-toe μαύρο το καλοκαίρι και τα ολόλευκα για το χειμώνα!

Παρόλο που το all white everything είναι και trend, γενικά, στη περίπτωση του καλοκαιριού, αισθάνομαι πώς το μαύρο δίνει ένα μυστήριο και ένα δυναμισμό στην carefree μου διάθεση και το χειμώνα, το φρέσκο και pure λευκό, μου προσδίδει ένα ρομαντισμό στο πολύ μουντό μου mood. Plus, είναι και τόσο versatile! A, και ξεκάθαρα, head turner.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως, μιλώντας για styling, εδώ είναι που θέλουμε λίγη extra προσπάθεια για να κάνουμε το look να φαίνεται ενδιαφέρον… δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στον παιχνίδι των υφών και των shapes.

Ένας απλός jean-top συνδυασμός που όμως με το ύφασμα του τοπ και τους έντονους του ώμους αποκτά δυναμισμό.
Α, και αυτό το παλτό, είναι απλά, you had me at HELLO!

Το μαύρο στοιχείο της ethnic ζώνης μου προσδίδει το salt and pepper – άλλος ένας τρόπος να δώσεις αυτό το extra something στο ολόλευκο look σου είναι προσθέτοντας ένα αξεσουάρ σε άλλο χρώμα και όσο πιο bold τόσο το καλύτερο (δες πιο κάτω για λίγο inspo). Είτε σε καμέλ και καφέ αν θες να κρατήσεις το ύφος πιο κλασικό και αρμονικό ή και φούξια, τιρκουάζ, πράσινο κλπ για να το κάνεις πιο playful!

 

Μποτάκι με το κλασικό τακούνι του οίκου Isabel Marant (AMICCI) – το ιδανικό για 9-9.

‘Hi babe, τελειώνω το τελευταίο μου meeting στις 6. Θες να τα πουμε για ένα round of Spritz? ‘

Α. x

Credits

Τοπ, τζιν, παντελονι, παλτό και μπότες: Isabel Marant

Σκουλαρίκια IVI: AMICCI

Φωτογραφίες: George Motitis

 

*Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Radisson Blu Larnaca για τη φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ