Όσο και αν ενδεχομένως μπορεί να να μη μου φαίνεται (το έχω ξανακούσει για αυτό σου λέω), είμαι η γυναίκα που λιώνει στη μαγεία του ηλιοβασιλέματος.

Δε ξέρω σε τι πιστεύεις αλλά εγώ, I am all about energy και ότι αυτό συνεπάγεται. Στις φωτογραφίες που βλέπεις, βρίσκομαι στη Μύκονο.. ο γνωστός αέρας του νησιού των ανέμων μου χτυπά το πρόσωπο και παίρνοντας μια βαθιά ανάσα κοιτάζω τον ήλιο να κατεβαίνει, να αλλάζει μοναδικά τα χρώματα του σε όλη τη παλέτα του πορτοκαλί και του ροζ και νιώθω λες και βρίσκομαι σε έκθεση του Rothko!

Δε μπορώ παρά να σκεφτώ πόσο blessed αισθάνομαι. Δεν είναι της ώρας ούτε του μέρους given ότι εδώ μιλάμε κανονικά για ρούχα και παπούτσια, όμως νιώθω τόσο emotional τις τελευταίες μέρες με όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μου Ελλάδα.

Και αν θες να σου πω και κάτι για ρούχα, αφού άλλωστε για αυτό είσαι εδώ…μία λέξη – neon.

Πολύ συχνά θα με δεις να προσθέτω λεπτομέρειες στα look μου; είτε με γυαλιά ηλίου, παπούτσια ή και τσάντες. Αν το πιστεύεις, τα neon γυαλιά μου από LOEWE, είναι το ζευγάρι που φόρεσα περισσότερο από ποτέ!

Για δες!

Και μη νομίζεις πώς αυτό ισχύει μόνο για το καλοκαίρι. Οι τρόποι και τα how-to είναι πάρα πολλά.. ίσως κάνουμε ένα θέμα αφιερωμένο εξολοκλήρου σε αυτό στο μέλλον.

Όμως το πιο απλό… ένα total black σύνολο με ενδιαφέρουσες υφές συνδυασμένο με neon accessories για παράδειγμα, είναι τρομερά powerful. Εδώ x 2, σε ένα από τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς – μπλε με πορτοκαλί.

Συνδυάζο-μαι και μοναδικά με το γλυκό πορτοκαλί του ουρανού και voila!

Τι σου λέει?

Until the next time.

A. x

 

Credits

Photography Georgios Motitis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ