Πολύ καλησπέρα σας, in other words, Hello!

What’s up?

Δύο διαφορετικά looks από εμένα για σήμερα (ή μάλλον δυόμιση) συνδυάζοντας κάποια από τα αγαπημένα μου κομμάτια από το κατάστημα KALOGΙROU.

Δε θεωρώ πώς χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού unless you live under a rock, ξέρετε πώς εκεί θα βρείτε κάποια από τα πιο cool brands; Την ανερχόμενη Bettina Vermillon, τα By Far, το brand Wandler, τα sneakers Veja, τις τσάντες από THEMOIRÈ (I am obsessed!) και πολλά άλλα!

Πρώτο look, channeling my inner schoolgirl με μία δόση έντονου masculinity και αντρικό blazer, το φοράω με δύο τρόπους: ‘γιακαδίστικο’ τοπ από Flashback, ολοκληρώνοντας το look μου με το THEMOIRÈ pouch από KALOGΙROU. Είμαι ερωτευμένη με αυτό το brand. Με το σκούρο καφέ χρώμα επίσης.

 

Στο δεύτερο(μισό) look, same same but different, αλλάζω σε αθλητικό VEJA και ολοκληρώνω με γκρί τσάντα από WANDLER.. και τα δύο από KALOGΙROU. Come on, you gotta love it!

Στη συνέχεια, military chic με ολόσωμη χακί φόρμα Flashback (tip! πήγα 2 sizes up για να την έχω super loose), την οποία συνδυάζω με πορτοκαλί τσάντα πάλι από THEMOIRÈ  και KALOGΙROU!

 

 

Thoughts?

A.x

 

Βρείτε τα καταστήματα KALOGΙROU:

 Λευκωσία

Μνασιάδου 13

+35 722 656803

 

Λεμεσός

Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 236

+35 722 656806

 

https://www.kalogirou.com/

 

Photography Georgios Motitis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ