Αλήθεια σου λέω, και να προσπαθήσω να τα μετρήσω, κάπου θα το χάσω. Είναι για εμένα – αν όχι το σημαντικότερο – από τα σημαντικότερα αξεσουάρ και το θεωρώ πάντα μέρος του outfit μου. Και με αυτό εννοώ πώς δε θα με δεις να φοράω μόνο λευκά, μαύρα και καφέ! Χρώμα χρώμα χρώμαααα!

Μαζεύω – ή καλύτερα να πω συλλέγω – γυαλιά όλων των ειδών. Χρωματιστά, neon, κοκκάλινα, με διαφανές γυαλί ή μη, designer ή και vintage, the more the merrier! Τα θεωρώ όσο key είναι και τα παπούτσια στο look μου!

Φαντάσου, υπάρχουν πολλοί που εάν τύχει να βάλω κάποιο story (σπάνιο) χωρίς να φοράω γυαλιά, ξαφνιάζονται για το ότι έχω μπλε μάτια!

Ναι ναι! Νιώθω κάπως ‘γυμνή’ δίχως γυαλιά!

Έκανα λοιπόν μια επίσκεψη στο αγαπημένο μου istyle optical – ένα από τα αγαπημένα μου μαγαζιά με ίσως και το καλύτερο selection!

Επέλεξα κάποια για να μοιραστώ μαζί σου; κάποια ολοκαίνουρια, κάποια carryovers και κάποια από vintage συλλογές!

P.S. Μη πεις ότι στο είπα αλλά το istyle έχει ένα ‘συρτάρι θησαυρό με συλλογές από original Gianni Versace και Jean Paul Gaultier vintage που είναι ΤΟΣΟ δυσεύρετα! Σύντομα θα δεις περισσότερα περί αυτού.. θα σου πρότεινα να τους ακολουθήσεις στο Instagram για να μαθαίνεις τα νέα τους! Σύντομα θα ανακοινώσουν και πληροφορίες για αυτά τα σπάνια ζευγάρια!

Σε αφήνω εδώ, εύχομαι να βρεις κάτι να σου αρέσει!

 

Until the next time!

A. x

 

Credits

*Όλα τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα στο istyle optical

Photography: Georgios Motitis

Ευχαριστούμε το Radisson Blu Hotel Larnaca για τη θερμή φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ