Άλλη μια βουτιά στο χρώμα μαζί με μια σημαντική ανακοίνωση.. sandals are out!

Αν και εγώ δε συμβαδίζω πολλές φορές με το καιρό (μπορεί να με δεις με σανδάλια το Γενάρη και γούνα το Μάρτη, σε ένα ‘4 εποχές’ concept), σιγά σιγά μπορούμε να το πούμε και officially, they are out.

Εδώ με βλέπεις με Birks (aka Birkenstocks), tο αγαπημένο μου all-time classic.. δε τα αποχωρίζομαι και τα συνδυάζω με τα πάντα! Εύκολα θα με δεις να τα φοράω με μίνι ‘βραδινό’ φόρεμα , παγιέτα, με κάτι πιο flowy, με oversized pants και tailored κοστούμι, με τα αθλητικά αλλά και με το μαγιό μου στο beach bar πίνοντας Spritz.

Birks are a must (και για μένα προσωπικά, όσα υπέροχα ζευγάρια και αν αγοράσω – nothing beats the original!). To ίδιο αισθάνομαι και για τα Suicoke (θα τα βρεις πιο κάτω).

Αν δεν είσαι τόσο fan και θα προτιμούσες κάτι πιο ‘trendy’ ή και αν πάλι ψάχνεις και άλλα για τη ‘συλλογή’ σου δες πιο κάτω για κάποια από τα αγαπημένα μου αυτή τη στιγμή.. Είμαι στο team ‘thick sole (or padded sole)’..και παρόλο που λόγω αισθητικής δεν ήθελα και δικαιολογία αφού τα φορούσα ανέκαθεν (αν με ξέρεις, ξέρεις); αν μας έμαθε ένα πράγμα η πανδημία είναι πώς το comfort είναι πια non-negotiable!

 

 

ATP atelier

Arizona Love

Arizona Love

 

Birkenstock for Net-A-Porter

Ganni

Gia Couture x Pernille

Gia Couture x Pernille

Gianvito Rossi

Isabel Marant

 

Isabel Marant

Khaite

Prada

The Attico

The Attico

The Attico

The Attico

The Row

The Row

 

Valentino

Pierre Hardy

Suicoke

Suicoke

Suicoke

Καλά ψώνια!

Until the next time.

Α. x

 

Credits

Παντελόνι και τοπ από Zara

Σανδάλια Birkenstock Arizona

Τσάντα HVISK

Γυαλιά ηλίου Gucci από istyle optical

Photography Georgios Motitis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ