Hello!

Missed me?

Κατ’ αρχάς, να απολογηθώ για την καθυστέρηση μου στο καθιερωμένο μας ραντεβού της Πέμπτης όμως προέκυψε κάτι προσωπικό που δε μπορούσα να αποφύγω.. hope you can forgive me!

50 αποχρώσεις του ροζ.. και όπως βλέπεις είμαι ακόμη στο tracksuit.

Εύκολα θα μπορούσαμε να μετονομάσουμε αυτό το blog 5468237492 τρόποι να φορέσεις τις φόρμες σου αφού όπως για εσένα τόσο και για εμένα, τα loungewear στην κορωνοιο-εποχή είναι απλά ideal.

Το έχεις δει ξανά εδώ και εδώ.

Και μπορείς και να τις βρεις παντού σε όλες τις εκδοχές και χρώματα. Ακόμη και οι περισσότεροι σχεδιαστές μπήκαν στο παιχνίδι και προσάρμοσαν την αισθητική και το στιλ τους για ένα tracksuit offering.

Δε θα κρύψω πώς όσο και αν – ειλικρινά – τις έχω βαρεθεί, μου δίνεται somehow ένα challenge; να δω με πόσες παραλλαγές θα μπορούσα να τις φορέσω πέραν από το γνωστό – με αθλητικά – τρόπο.

Αν είσαι around για καιρό, σίγουρα θα έχεις καταλάβει πώς μου αρέσει να παίζω με high lows και να κάνω dress down και dress up ανάλογα. Οι φόρμες μπαίνουν στη κατηγορία του dress up; glitter heels, πουκάμισα ή μπλούζες στη θέση του t-shirt και παιχνιδιάρικα accessories.

Για σήμερα εστιάζω στο τελευταίο και πιο συγκεκριμένα – επιχείρηση (micro) bags.

Παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και γυαλιά ηλίου είναι αυτά που μετατρέπουν τα ρούχα μας σε outfits. Η δύναμη (και τέχνη) του accessorising είναι τεράστια.

Ακόμη και αν δε σου αρέσει να τολμάς με χρωματιστά ρούχα, παίζοντας με λεπτομέρειες μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξίσου δυνατό αποτέλεσμα. Οι δικές μου – σε ροζ και κίτρινο – είναι από HVISK, ένα brand από Κοπεγχάγη που χρησιμοποιεί vegan leather και είναι σε αρκετά προσιτές τιμές. Α.. υπάρχουν και σε πάρα πολλά χρώματα… για δες εδώ!

Σου αφήνω πιο κάτω και κάποιες άλλες που μου αρέσουν in case you are looking to obsess!

Με σειρά; neon πράσινο και μπλε από The Attico, μπεζ από Gestuz, μωβ με crystals από Benedetta Bruzziches, κόκκινη από Bottega Veneta, μπλε patent από Glynit, mint από Naturae Sacra, πράσινη από Valextra και τέλος γαλάζια και κόκκινη κροκό από HVISK.

Πώς σου φαίνονται?

Until the next time!

A. x

 

Credits

Γυαλιά ηλίου Gucci από istyle optical

Παλτό με snakeskin print από Gestuz

 

Photography Georgios Motitis

Location Radisson Blu hotel Larnaca

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ